En önskelista

 
Jag har inte tänkt så mycket på vad jag önskar mig i julklapp, jag har fått spendera en helg i huvudstaden tillsammans med min familj - något som vi önskade oss av varandra.
Jag och Joakim planerar återigen att besöka paradiset, Thailand.
Utöver det har jag bara småsaker som jag har funderat på att jag behöver eller skulle vara trevligt att äga.
 
Lush - en favoritaffär som har allt som luktar gott. Jag önskar mig badbomber (t.ex blueberry för den ska dämpa stress) och möjlighet att nyttja dem, duschkrämer (t.ex. The comforter och Snow fairy) ansiktsmasker och ansiktsrengöring osv, Lush har mycket roligt och jag vill egentligen testa allt. {Går att beställa online)
 
Parfym -  Jag har två parfymer som jag länge velat äga och jag lutar mest åt Lâncome midnight rose. Den doftade väldigt ljuvligt. Annars så är det Stella Mccartneys doft Stella som jag vill testa. {Båda kan man beställa online)
 
Skönhet - Hudvård och smink är något som jag gärna köper och testar. Så jag önskar mig t.ex. en ansiktskräm från Vichy idealia som man kan köpa på apoteket.
Sedan är det en dyrgrip som jag har listat, nämligen en ögonskuggspalett från Stila, den går det endast att köpa via Nordstrom eller Sephora enligt vad jag har sett. {Den heter Eyes are the window of the Soul)
 
Hem -Vad vill jag ha till hemmet då? Jo, jag skulle gärna vilja ha en brandsläckare. Det slog mig för någon vecka sedan att jag inte har en brandsläckare.. och det vill jag ju ha. Gärna vitmålad och inte skrikande röd.
En ny yogamatta skulle dessutom vara bra, gärna en  4mm från Casall (185x65 cm eller liknande).
Sedan önskar jag mig en köksmaskin... as always.
Mamma försökte få den önskningen att slå in i somras, dock var det ganska mycket problem med företaget som vi beställde köksmaskinen genom, så tyvärr fick vi aldrig någon produkt.
Mysiga plädar som är grovt stickade är fint..
Jag önskar mig fortfarande ett ljusspel! {Jag höll nästan på att glömma denna!] Jag vet inte om det heter så? Men det är ett klassiskt ljusspel som man har i juletid. Där värmen från ett litet ljus får en guldpropeller att snurra och spela?
Mamma vet vad jag menar..
 
Sedan önskar jag mig alltid skor, och min förälskelse till tofflor har inte försvunnit.
 
Ja, listan kan ju självklart göras lång, jag har nog glömt något men vill poängtera att jag inte förväntar mig något.
Viktigast för mig är att få umgås med min familj/släkt/sambo och hund.
 
Skriver ni fortfarande önskelistor?

MATILDA

Åh mysiga tofflor!

Svar: ja verkligen! De får gärna ligga under granen den 24 ;)
Hillevi Kristina

2015-12-06 / 23:10:34
URL: http://matildays.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback