Winter is coming

Vinterns vackra slöja.
 
Har spenderat några veckor i tysthet, varför? Jag vill gärna skriva om mina tankar och känslor, men när det är färskt och ganska ömt då vill jag hellre vänta. Det kan ibland vara onödigt att skriva eller säga saker i affekt. Även om ens åsikter eller tankar inte kommer att ändras, så kan formuleringarna ändras och jag vill gärna försöka formulera dem så att de blir enklare att förstå än skrikiga texter som inte tas på allvar.
Jag ser hellre att man ska försöka vara ärlig om hur man blir påverkad av andra människor, sedan hur det tas emot det är väldigt olika från person till person.
Jag är inte rädd för konflikter, men jag tycker att det lätt kan eskalera från något litet till något stort.
I alla fall har jag valt att inte skriva på ett tag så att jag har fått smälta det som eskalerat och för att släppa taget.
Man kan behöva det ibland, bara släppa taget.
 
Så vad har hänt under de här veckorna? Jo, jag har börjat jobba igen. Det har gått ganska bra, men jag känner mig förtvivlad då jag märker hur dåligt mitt minne är. Mitt korttidsminne är uruselt och jag skäms för hur snabbt jag glömmer saker som är jobbrelaterade.
Förhoppningsvis kommer det att bli bättre allt eftersom tiden går.
 
Jag och min familj tog en weekend i hufvudstaden. Vi hade inga planer eller måsten utan spenderade våra dagar på caféer, strosade bland affärerna, skrattade så att tårarna rann på bio och åt otroliga middagar på tapas-restauranger.
Tyvärr så förlorade jag jättemånga bilder från minneskortet under de dagarna vilket gjorde mig ganska nedstämd.
Men än så länge minns jag trots allt vad vi gjorde, så jag får nöja mig med det.
Kanske visar någon bild av de som finns kvar, men vi får se.
 
Jag skulle egentligen publicera en önskelista som jag lovat min mamma idag, men jag kände att jag ville skriva ett litet inlägg som förklarade min frånvaro först, så kommer min önskelista förhoppningsvis imorgon.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback