OGX hydrating macadamia oil, schampo och balsam.

 
När det kommer till schampo, balsam och duschtvålar så känner jag en motvilja till att betala en större summa för att få en bra produkt.
Oftast fokuserar jag på hur produkterna luktar och sedan kompenserar jag håret med kokosolja för att återfukta och ge glans.
 
Det är ett tag sedan Ogx slog ner som en bomb på marknaden och fick lysande recensioner, jag tyckte dock (och tycker fortfarande) att märket var lite väl dyrt för min plånbok, men samtidigt var jag väldigt nyfiken att testa.
Jag påmindes om märket när jag såg dem på apotekets hyllor, men prislappen avskräckte mig åter igen. Jag tror att priset ligger runt 120 kr/st på mitt lokala apotek.
Just den här sorten som ni ser på bilden, de köpte jag på Rusta för 89kr styck om jag inte missminner mig.
Ett fynd om man jämför priser.
Dessa går även att beställa via internet för ungefär samma styckpris som Rusta har på sitt sortiment.
 
Vad tycker jag då?
Jo jag måste ju erkänna att jag gillar den här produkten. Jag har testat brazilian keratin versionen tidigare och föredrar nog den på grund av lukt och texturen på håret efteråt.
Den här versionen är absolut en bra produkt. Den ger mycket glans och håret blir väldigt mjukt, mina naturliga vågor i håret komma fram medans keratin versionen slätar ut håret. För min del är det nog lukten som gjorde mig lite besviken i det här fallet.
När jag ser produkten får jag för mig att den ska lukta mustigt och lite nötigt tack vare namnet och den mörkbruna förpackningen, men istället luktar det ganska fruktigt och sött.
Det jag absolut gillar är konsistensen på både schampot och balsamet, den är väldigt tjock och krämig vilket gör att jag inte överdoserar och slösar bort onödigt mycket av produkten.
I det här fallet så räcker ytterst lite av produkten väldigt långt.
 
 
Har ni möjlighet att sniffa på produkterna så gör det. Jag kan rekomendera dem.
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback