Förberedelser med stort F

Nu är det snart dags!

Jag har ständigt en liten gnagande värk i magen, jag vet vad som väntar och jag har börjat inse att det nu är nära för avfärd.

Det var ganska länge sedan jag bokade min resa, det har känts så avlägset. Jag har ju trots allt haft flera månaders arbete innan avresa.

Nu har de där månaderna med arbete passerat, de är avklarade och gjorda. Och nu? Nu återstår någon vecka med ständigt växande nervositet.

Jag känner igen den här värken i magen.

Jag vet hur nervös jag kommer att vara. Jag vet vilken separationsångest jag kommer att uppleva när jag måste säga hejdå vid avfärd och allt känns så bitterljuvt.

 

Jag har i alla fall börjat förbereda mig för resan.

Jag har kontrollerat mina bokningar så att allt stämmer, att jag har alla mina dokument som jag behöver och att jag har olika typer av tidsfördriv att sysselsätta mig med.

 

Jag ska börja knåpa ihop en ’Kom ihåg-lista’. Jag har alltid varit duktig på att skriva listor, så att jag kan förbereda mig.

Jag har försökt att gå ifrån den rutinen på senaste tiden, men jag märker att mitt trotsiga jag gärna skjuter upp saker i sådana fall.

Mitt trotsiga jag vill inte göra det som jag vet att jag måste göra.

Mitt trotsiga jag behöver en lista att följa.

Jag känner det.

 

Gah! Nervositeten påminner starkt om en kraftig hunger-sveda i magen..  Jag trodde att det var hunger häromdagen, det gör jag inte om.

Har ni några bra tips på vad jag bör tänka på inför resan? Sådant som man absolut inte får glömma?Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback