Breathe

Bilder som jag tog när jag och Kelah var i stugan nu i sommar.
 
Just nu är jag hemma hos mamma och hälsar på.. dvs. jag andas.
Utanför fönstret har löven börjat skifta färg, dimman ligger tung på morgonen och dofterna ändras.
Ja, jag är så lugn av att lyssna, känna och vara här.
 
Jag har semester den här veckan och jobbar mina sista 3 dagar nästa vecka. Jag har sagt upp mig från min tjänst och det trodde jag aldrig att jag skulle göra.
Vi vet alla hur värdefulla heltidstjänsterna är och det är något jag har eftersträvat väldigt länge, dock så började jag må dåligt och jag känner inte att det var rätt för mig just nu.
Det känns otroligt hemskt att säga det för jag vill inte att någon ska tycka att jag är nonchalant eller tro att jag tycker att jag är "förmer" för tjänsten.
I det här fallet var jag tvungen att lyssna på kroppen, hur mycket hjärnan än ville så klarade jag inte av det,
Det känns inte bra.
 
För övrigt så har jag och mamma full rulle med att ta hand om Kelah just nu. Hon blev biten i ansiktet av en ivrig kompis i helgen, vilket resulterade i ett sår bredvid ena ögat.
Såret är inte så farligt men då det är djupare än vad vi trodde från början så får vi skölja såret två gånger om dagen (ibland mer) för att få det rent och skölja bort varet som bildats.
Vi har en tratt på henne så att hon inte försöker klia sig i ansiktet och skada sig mer eller föra in bakterier i såret, men stackaren är så rädd för att röra sig när hon inte kan kolla ner i backen samtidigt som hon går så man går runt med plutande underläpp ett bra tag.
Nu hoppas jag bara att de vi gör under dagarna rensar ur såret så att det får läka ihop utan fler veterinärbesök.
Inatt sov jag dessutom med Kelah och tratten, vilket inte var det lättaste då K var förtvivlad över att tratten var med så hon försökte ligga nära mitt ansikte och nosa på mig, så jag fick gnugga en tratt hela natten och klev upp klockan 4 när K fick nog.
 
Nu är jag trött och inatt ska mamma sova med Kelah och tratten.
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback