17 februari

7 röda rosor i en fin bukett
 
En födelsedag och alla hjärtansdag har passerat sedan sist.
En födelsedag som rann ut i sanden samtidigt som jag jobbade och sedan har dagarna rusat förbi.
Ett år kvar tills dess att man fyller 30, 30 år sedan man kom till denna värld och det har gått otroligt fort. Jag känner mig fortfarande som 23 vilket är så konstigt att istället inse att övriga 6 åren har rusat förbi, och vad har man gjort?
Börjar man att tänka så, ja, då inser man att minnet inte är det bästa längre.
 
Dagarna går fort, veckorna rusar förbi och nu är det så gott som bara 7 veckor kvar av vintersäsongen, jag känner att någon borde dra i handbromsen.
 
Som de flesta andra jobbar jag och försöker ha ett socialt liv så fort jag har varit ledig.
Helgen innan jag fyllde år åkte jag och Camilla till Ösd för en efterlängtad tjejhelg tillsammans med Diana (och sambon Gustav).
Vi åkte upp på fredagkväll efter jobbet och jag blev överraskad med presenter, tårta och skönsång vilket jag uppskattade otroligt mycket.
Magmusklerna fick sig en omgång av ordentligt gapskrat och på lördagen tog vi oss en tur ut på Frösön för en ny gravidfotografering.
Och jag måste säga, att det blev vackra bilder.
 
Nu har jag varit ledig ytterligare två dagar och jag har haft ett späckat schema. Träffa efterlängtade människor och njuta av dagarna samtidigt som jag vill spendera tid tillsammans med hund och sambo.
 
På tal om sambo så överraskade han mig med en blombukett lagom tills dess att jag kom hem i måndags, så här efter alla hjärtansdag.
Jag älskar snittblommor! Jag säger det ganska ofta för att få honom att förstå att jag uppskattar en sådan gåva, en liten pik här och där. Nu lyssnade han, nu får jag hoppas att det upprepas lite oftare.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback