26 Februari

Frukost.  Rödbetsjuice, grönt te och banan.
 
Sjukstuga för hela slanten.
Jag har känt mig lite krasslig från och till ett bra tag, men det har hela tiden gått tillbaka och låtit mig få tillbaka energin ganska snabbt.
Men de senaste dagarna började jag få väldigt ont i huvudet så jag knaprade en massa piller och kände mig febrig och helt slut varje kväll efter jobbet.
När jag sedan på tisdagen började jobbpasset med att städa arbetsplatsen så att svetten sipprade så började jag känna lite i halsen och magen.
Onsdagen? Ja, då fick jag åka hem efter 3 timmar.
Sömnen har varit ganska obefintlig och jag har vaknat kl. 2-3 varje natt.
 
Nu börjar jag kunna ligga vågrätt iallafall och jag börjar känna lite smak, jag känner mig fortfarande dålig men det börjar att se ljusare ut trots allt.
 
Det första jag gjorde när jag åkte hem i onsdags var att åka direkt hem till lägenheten, för att inte smitta mamma men också för att verkligen ha min skeva dygnsrytm utan att fundera på någonting.
En rödbetsjuice med en massa nyttiga komponenter fick vara mitt livsserum under de första dagarna (Jag har fortfarande kvar en flaska som jag njuter av) och vatten.. vad jag uppskattar vatten just nu!
 
Det jag verkligen har lagt märke till är hur tidskrävande det är att vara sjuk.
Hur då, kanske ni tänker?
Jo, för när man ska gå och lägga sig i sängen så måste man ta den sista energin till att lägga fram allt som man kan tänkas behöva under natten.
D.v.s. att man radar upp alla tänkbara produkter innan man lägger sig för sedan, när man väl ligger där, så har man inte ork att kliva upp igen.
 
Jag radar upp vattenflaskor (med pipkork) värktabletter, snytpapper, halstabletter, starka menthol-krämer som får näsan att rinna och sedan lägger jag mig utmattad i sängen... för att sedan inse att jag har glömt fjärrkontrollen till TVn!
Ja, där och då.. då vill jag slå mig själv.
Min lösning på detta problem är såklart att inte röra mig från sängen förutom om det är absolut nödvändigt.
 
Jag tror dessutom att jag delvis är en sengångare.
Jag orkade tillslut (dag två) göra middag, men när jag väl skulle ta maten så hade den hunnit kallna?
Hur det gick till vet jag inte, men jag antar att jag hann ta ur maten ur ugnen och sedan satte jag mig på sängen och stirrade ut i evigheten.. i en timme eller två. Eller, så somnade jag?
Oavsett så antar jag att mitt dna kan påminna om en sengångare i vissa lägen.
 
Nu då?
Jo nu ska jag försöka äta lite av min vällagade mat, hosta ur mig lungorna och sova någon timme.
Känns som en riktigt bra plan.

Diana

Du är verkligen duktig på att kurera dig!! Jag ska komma ihåg de här tills man själv ligger där igen🙈 Krya på dig fining❤️

Svar: Tack 😉 jag fick en väldigt bra juice-bok av min bästa vän en gång. Kan starkt rekommendera den 😄. ❤. Har ju sysselsatt mig med meddelanden och shopping under tiden ;) puss!
Hillevi Kristina

2016-02-26 / 23:36:11
Dr DingDong

Krya på're Kickan!!

Svar: Tack så mycket! :)
Hillevi Kristina

2016-02-27 / 07:45:40
Anonym

Krya på dig fina du 💜 man blir så sugen på juice när man tittar på dina bilder 🍍

Svar: Tack så mycket! :) det är riktigt gott med färska juicer, som inte är utspädd ;)
Hillevi Kristina

2016-02-27 / 09:06:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback