Wanderlust

 
Chicken Island - En av de mest fantastiska öar som jag besökt.
 
Jag har något spännande att berätta; jag har bokat en resa till Thailand i maj.
 
Från det att jag och Joakim packade resväskorna på väg hem från vår resa, så har jag planerat inför nästa. Att jag skulle dit igen, det var redan bestämt innan vi landade på svensk mark.
Nu är det äntligen på gång.
 
Jag har en stark dragning till Thailand och jag kan nog inte riktigt sätta fingret på exakt VARFÖR den dragningen är så pass stark, allt jag kan säga är att jag alltid vill tillbaka dit.
 
Jag uppskattar det jag har runt omkring mig här hemma, jag älskar vintern och de övriga årstiderna. Jag njuter av kalla bitiga dagar lika mycket som jag njuter av höstens vackra färger, men jag känner alltid en önskan om att få besöka just Thailand igen.. och igen.. och igen.
Jag tror att denna resa blir nummer sex. Sex resor tur och retur till Thailand, det känns.. rätt. Jag är lyckligt lottad som har haft den möjligheten och jag blir ganska imponerad av mig själv att jag har gjort alla dessa resor.
Sex resor, det är ganska mycket för en person som egentligen inte vågar.
 
Jag har inte sett mig själv som en äventyrlig individ, en person som vågar göra nya saker eller någon som helt enkelt vågar.
Men när jag tänker tillbaka på de resor som jag har gjort, så har jag tagit ett steg i taget.
Jag är inte en person som känner mig bekväm med osäkerhet då jag är en väldigt osäker person i mig själv, så jag är inte den som bara kan packa en ryggsäck och sedan låta någon annan (ödet) bestämma hur det ska gå.. nej, det känns verkligen inte som jag och det kan mina nära och kära intyga.
Jag vill gärna veta vad jag ska göra, hur jag ska göra det och vad jag ska förvänta mig av det.
Jag tror att det är en stor del till varför jag vågar göra den här resan, för jag vet på ett ungefär vad det är som jag kan förvänta mig.
 
Det jag känner nu är att jag ska göra det som jag vill göra.
Har jag möjliget att åka på en resa? Ja, då ska jag göra det.
 
Skulle jag stanna hemma så skulle jag gräla på mig själv fram tills dess att jag kommer iväg någon annan gång eller något annat år, och den negativa synen på mig själv vill jag inte uppleva.
Om inte min dragning till Thailand skulle vara så pass stark, ja, då kanske jag inte skulle ha bokat den här resan utan tänkt mer logiskt.
Vad som skulle vara mer förnuftigt.
 
Men vet ni vad? Jag lever just nu.
Jag lever här och nu, jag måste få vifta lite med vingarna när jag väl vågar.
 
Jag, jag ska åka till Thailand.
 

Diana

Hejja hejja dig! Du kommer få det fantastiskt i Thailand, å vet du vad? Det är du sååå jäkla värd! Ja älskar också Thailand. Nångång ska du å jag dit tillsammans, så äre bara❤️

Åå palletten verkar king! Kan du inte ta med den i helgen bara så man få se å lukta typ? Haha😂😊

Ps, fuck cancer! I love you❤️❤️

Svar: Tack snälla! Ja, jag vill så gärna åka utomlands med dig igen 💕 Thailand, det är något speciellt med det. Och åker jag med reseledaren så kanske jag vågar resa till lite nyare ställen dessutom ;)
Jäklar, det hade jag ju gärna gjort men den är kvar i lägenheten 😥 Millis kanske kan ta med sin samling av produkter ;) 💕 puss!
Hillevi Kristina

2016-02-04 / 13:10:46
Hillevi Kristina

Och jag älskar ju såklart dig också, Diana! ❤❤❤

2016-02-04 / 22:43:19
URL: http://hillevikristina.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback