Sjunde januari

 
Det är ju inte direkt en nyhet att de närmsta dagarna har bestått av isande kyla. Grader som har närmat sig -30 och isklädda ögonfransar. En sådan kyla som slingrar sig runt kroppen och lurigt smiter sig in i märgen. Den är otroligt svår att mana bort oavsett hur många lager man klär sig i och för tillfället så funderar jag på hur jag ska lyckas tina mina iskuber till tår.
 
Det händer inte så mycket om dagarna förutom på jobbet. Jag vaknar, jobbar minst 8 timmar, äter och sitter som en zombie fram till klockan 21 och sedan kryper jag till sängs igen, sover minst 8 timmar och så är det dags att göra om allt igen.. Det mina vänner, det är min dygnsrytm just nu. Och vet ni vad? Det är underbart!
 
Bra med sömn gör väldigt mycket för själen. Visst blir jag frustrerad över att inte orka göra mer än detta, men varför ska jag envisas med att vara uppe längre, när jag är trött?
Det känns inte alltid som om jag njuter av livet, gör allt som jag "borde" och så vidare, men det är då jag drar i handbromsen och inser: jag gör det som känns rätt för stunden. Jag gör det jag VILL göra och dessutom: jag lyssnar på kroppen.
Hah!
Vad enkelt det kan vara.
 
Yoga.
Jag ska fortsätta med yoga, jag är ganska frälst i tanken men jag har självklart svårt för att ta mig den tiden, det  tar ju tid från "zombie-stunden" som jag har varje dag. Men jag är så glad i tanken på yoga..
Dock har jag inte varit så lockad nu när jag gått runt med isbitar som tår samtidigt som jag har hackat tänder så att flisor har flugit runt i luften.
Men snart.
När jag känner för det, så börjar mitt liv som mini-yogi.
 
 
Awesome!
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback