Day Fourteen

 
Den sista dagen spenderade jag återigen vid poolen då jag inte riktigt känner mig så äventyrlig och stresstålig för att våga ge mig ut på någon ö trots att det var sista chansen.
Jag var riktigt organiserad inför den här dagen, jag hade planerat allt väldigt noga och visste exakt vad jag skulle ta med mig till solstolen, vad jag skulle packa ner i bagaget och vad jag behövde byta om till när det väl var dags.
 
Att plaska runt i poolen och veta att det är de sista timmarna var ganska plågsamt, att det dessutom var den första molniga dagen gjorde det inte bättre. Men som tur är lättade molnen så jag fick några soltimmar och klockan tre började jag göra mig iordning för hemresa.
 
Innan taxin kom och hämtade mig så skyndade jag mig iväg och köpte mig en sista Thai iced tea och hann med att bli fotograferad med en av de anställda på hotellet.
(Åter igen, VARFÖR vill de ta foton med mig? Hur ser jag ut egentligen!?)
 
På vägen till flygplatsen satt jag på helspänn då taxichauffören verkade vilja slå något rekord på hur snabbt man kunde köra och vi hann med en skräckupplevelse med en lastbil.
Sedan var det bara att vänta.
 
 
När jag klev på planet från Krabi till Bangkock så var det en fransyska som försökte ta min fönsterplats vilket väckte min arga sida. En vanlig dag skulle jag nog inte våga säga till, men när jag är ledsen för att resa hem och någon försöker spela dum och inte vill flytta på sig och ge mig min plats på planet, ja då förtjänar man en ögonrullning och cirkulerande handgest samtidigt som man fräser "come on, move".
Att hon sedan satt och muttrade på franska så gott som hela vägen till Bangkock gjorde att jag gav henne ett leende när vi väl skulle kliva av planet.
 
Bangkocks flygplats är väldigt stor, men nu när jag hade ca 4 timmar innan jag skulle boarda nästa plan så tog jag det lugnt och strosade runt på deras boots, tänkte ta en massage om det inte hade varit fullbokat och valde därför att äta något.
Middagen som jag valde var fantastiskt god, det var en Tom yum nudelsoppa med fiskbullar i, en spännande kombination som jag önskar att jag hittat tidigare.
 
 
 
Flygningen hem till Sverige var fantastisk! Jag fick sitta helt själv på min rad av säten vilket innebar att jag kunde sträcka ut mig och sova ostört, dessutom hade jag 3 kuddar och 3 filtar till mitt förfogande och jag kunde använda min skräckinjagande ansiktsmask utan att skrämma ett enda barn (inte vad jag kunde se iallafall, men flera personer kollade lite extra).
 
Hela hemresan gick väldigt snabbt och enkelt. Jag landade, fick mitt bagage om än lite skadat, kunde köpa min juice från Naked juice bar på Arlanda, sprang men hann med bussen till parkeringen, samtalade glatt med en Finska under bussfärden, hittade bilen och sedan körde jag raka vägen hem till lägenheten.
 
Jag packade ur väskan direkt, hann tvätta allt, träffa familjen och återförenas med Kelah innan jag fick avsluta dagen tillsammans med Joakim och Kelah på soffan framför ett nytt avsnitt av Game Of Thrones.
 
Jag älskar att vara tillsammans med dem jag älskar, men återigen så planerar jag redan nästa resa.
Tack mitt älskade Thailand för denna gång.
Jag kan göra det igen.
Jag har lärt känna mig själv på ett helt annat plan och jag har inte haft tid att känna mig ensam förutom i Torsdags när mina vänner åkte hem.
 
Det kallar jag en bra resa!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback