Day Thirteen

 
 
Efter gårdagens hetta så vaknade jag med en matt, värkande kropp. Först tänkte jag göra sista försöket att få en härlig dag på Chicken island men när klockan närmade sig 10 så insåg jag att jag inte skulle palla en till tur utan direkt skugga så jag tog mitt pick och pack (inklusive lite vätskeersättning) ner till poolen och jag blev lycklig av att se att "min" solstol var ledig och min "motståndare" letade sig ut till poolen mitt på dagen.
Jag var så gott som ensam vid hotellpoolen hela dagen och det var riktigt skönt.
 
Sista kvällen i detta paradis spenderade jag med att ta en tuktuk till mitt massageställe, något som jag verkligen kommer sakna när jag kommer hem, för att sedan skynda mig upp och ner längs med gatan och köpa de sista som jag ville ta med mig hem.
 
När jag köpt alla presenter (mestadels till mig själv denna gång) så promenerade jag till The Massaman för att äta min finalmiddag.
Jag valde en skaldjursrätt som verkligen gav mig mersmak men som samtidigt var en perfekt avslutning på den här resan.
Mamma, du behöver inte oroa dig, jag vet exakt vilken rätt det är så länge The Massaman fortfarande finns kvar nästa säsong, peppar peppar.
 
På vägen hem köpte jag såklart en bananpannkaka med nutella och en ananasshake för att sedan sätta mig och börja packa väskan med sorg i hjärtat samtidigt som jag tröståt min älskade pannkaka.
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback