Lediga dagar

En av alla de vackra norrsken som prytt himlen under denna säsong. ÄNTLIGEN har jag lyckats fånga det på bild.
 
Åh hörre ni, nu har jag legat på latsidan kan jag erkänna. Vad jäkla skönt det har varit!
Jobbat några strödagar och så fort jag har varit ledig har jag och Kelah farit hem till gubben och lägenheten. Ganska härligt liv om ni frågar mig.
 
Säsongen börjar dock närma sig sitt slut och det känns väldigt konstigt. tre veckor kvar efter denna och det innebär att den här säsongen har swishat förbi utan att jag har känt mig nedstämd och deprimerad.
Jag har inte hunnit känna mig less på att gå till jobbet, jag har inte känt en ångest inför att jobba.
Det trodde jag inte innan jag började.
Jag har trots allt levt ganska många månader med den där ångesten kravlandes bak på ryggen så att nu, när jag inser att den varit frånvarande, känner mig otroligt lycklig.
Har jag känt mig trött? Självklart.  Jag har inte haft ork till att göra så mycket annat förutom att jobba heller, men vet ni? Det gör mig inget.
Men nu, nu börjar jag känna en annan typ av ångest. En "jagvillintelämnadetdärjobbetochminafinakollegor"-ångest.
Oh well, den är hanterbar. Men nu ler jag glatt och ser fram emot att få ta en tur till mitt älskade Thailand som "kompensation".
 
En annan sak som jag mår ganska bra av just nu är att min nya inställning till mat och min ändrade diet har gett resultat. Jag tror dock inte att det endast är min nya "diet" som har hjälpt mig utan även det faktum att jag mår bättre psykiskt.
Diet är dock fel ordval då jag inte går på en diet utan jag äter det jag vill äta, men jag har valt att äta mer vegetariskt.
Jag äter kött om jag vill äta kött, men sanningen är att jag sällan längtar efter kött. Jag tycker att det är gott, men jag tycker att potatis är godare.
Flera i min närhet har ätit LCHF och fått riktigt bra resultat av den dieten, men när jag har testat att äta efter LCHF har jag mått dåligt och känt mig trött, deprimerad och äcklad. Det som var dödsstöten på mitt försök med LCHF var att jag inte fick äta potatis, frukt och hela tiden känna att jag längtar efter fel saker.
När jag istället började utesluta kött och bytte ut det till andra proteinkällor samtidigt som jag åt potatis och frukt med gott samvete, så ändrades känslan i kroppen och jag mår riktigt bra i magen.
Min "diet" borde nog därför heta HCLF...
 
Nu måste jag gå och lägga mig, tant är trött.
Imorgon ska jag uppdatera er med vad jag pysslat med idag.. På återseende.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback