Tre år, vi två.

 
Idag har jag och Joakim varit tillsammans i tre år och sambos i 2,5 år på 45 kvm.
Tiden flyger förbi och jag är så glad över att jag har honom i mitt liv. 3 år, det går ganska fort.
 
Nu har jag varit ledig i två dagar och vilka lata dagar jag har haft! Jag har inte orkat göra något speciellt utan jag har spenderat tid tillsammans med mina två hjärtan. Joakim har jobbat halvdagar och Kelah har som vanligt varit ivrig på att få följa med ut på flera promenader i solskenet (och snöslask).
 
Idag efter en av våra promenader så tog jag en sväng förbi Madelene och hennes söta son Timmie. När jag kom dit så slog han upp sina små blå och vägrade somna om trots en promenad över ån och jag tror att han hade mycket att prata om även efter det att jag gått hem.
När jag kom hem till lägenheten överraskade Joakim mig med vackra tulpaner. De ser lite hängiga ut på bilden, men nu i skrivande stund så har de sträckt på sig och tagit nya tag. Otroligt vackra om ni frågar mig, mörka och mystiska.
 
Och så till det vanliga, svenska samtalsämnet: vädret.
 
Men jäklar vad skönt det är att få vara ute i solen och känna värmen mot ansiktet igen.
Nog börjar man känna energin krypa tillbaka och precis som knopparna på våren så blommar man ut. Sträcker på sig lite extra och vänder sig mot solen.
 
Så, nu hoppas jag bara att solskenet tar bort de dystra minerna på de jag möter. Det känns så mycket bättre att sprida glädje och ge ett leende än att möta människor med ilska och bitterhet.

Diana

Grattis till er❤️ Åå du fin paljett😱😍

Svar: Tack!! Det går framåt 😉 💕 Visst är den fin!? Och precis sådana nyanser som jag vill använda varje dag 😥
Hillevi Kristina

2016-03-18 / 14:46:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback