Day Eight

 
 
 
Efter gårdagens misslyckande och två dagar på sjön så valde jag att stanna på hotellet och slappa vid poolen tillsammans med mina vänner.
Det kändes som om jag guppade på vågorna hela natten och att få vila på en solstol med en svag bris under en av de varmaste dagarna hittils var helt perfekt.
 
På eftermiddagen rullade molnen in och en störtskur avbröt poolhänget.
När regnet lättade tog jag mig utanför hotellet och vandrade runt på promenaden, unnade mig en massage och köpte några saker att ta med hem.
 
Det har hänt flera saker längsmed strandpromenaden under den tid som jag har varit här.
Fler butiker har stängt ner sin verksamhet och byggnationer och renoveringar har påbörjats på flera ställen och de arbetar för fullt.
Jag ser fram emot att komma tillbaka nästa år och resultatet, se hur det har utvecklats.
 
Skurarna som kommer på kvällarna rensar luften och dagens regn lättade temperaturen, det kändes behagligt att strosa runt i de små butiquerna och leta efter något som föll mig i smaken,
Jag tror att jag har köpt fler presenter till Joakim än saker till mig själv, men det gör inget. Det ska bli intressant att se vad han tycker.
 
 
Boken som jag började läsa, "Inte helt perfekt", var väldigt lättläst och dagens häng vid poolen gav mig möjlighet att läsa ut den.
Jag tyckte att den var helt okej, men jag tror inte att jag kommer att läsa den igen så denna och "Den perfekta mannen" kommer jag nog att lämna på hotellet och hoppas att någon annan bokmal får sig ett par skratt.
 
Lata dagar i paradiset helt enkelt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback