Day Ten

 
 
 
 
Dagen var riktigt trevlig, vi solade och badade om vartannat och det var riktigt avslappnande.
Petra och Niko ville att jag skulle följa med dem till The Massaman som en avslutningsmiddag och jag blev lite smått rörd av att de ville spendera deras sista kväll med mig.
Petra ville dessutom se solnedgången så vi bestämde att gå tillsammans ner till strandpromenaden, fotografera lite och sedan ta en massage och middag.
 
Här måste jag återigen medge hur klantig jag är; när vi kom ner till stranden och jag tog fram min omsorgsfullt nerpackade systemkamera från en vattentät påse så inser jag att jag glömt sätta tillbaka minneskortet i kameran!
Suck!
Några mobilbilder blev det iallafall och sedan fick vi oss en avslappnande massage på "Family massage".
 
 
 
Middagen på The Massaman var som vanligt otroligt gott och jag är så otroligt glad över att Petra och Niko uppskattade restaurangen som jag tipsat dem om. När vi slagit oss ner och fått vår beställning öppnade sig himlen och jag har nog aldrig varit med om ett sådant skyfall.
Det pågick väldigt länge och det dånade i taket på restaurangen så vi fick ropa till varandra om vi försökte prata.
Och under denna period där det regnade så pass så var det två tjejer som gick ut från restaurangen och ställde sig ute i regnet, trots blixtar och dunder. De stod där säkert i en kvart innan de började röra sig in mot restaurangen igen.
Konstigt.
 
Vi fick småspringa ut från restaurangen när restaurangen skulle stänga och försöka hitta en tuktuk som inte redan var upptagen. Efter flera försök hittade vi tillslut en och denna var inredd med blått och vitt vilket jag tyckte var väldigt passande då mina vänner är från Finland.
 
När jag kom in till hotellrummet insåg jag att strömmen inte fungerade på grund av åskovädret så jag skyndade mig att göra mig iordning för sängen i skenet av mobilens lampa och till den lugnande berättarrösten till min ljudbok. Petra, snäll som hon är, skickade ett meddelande och erbjöd mig att komma ner till dem om jag var mörkrädd och det var guld värt! Jag behövde dock inte anta deras erbjudande då jag inte kände mig rädd eller obekväm i mörktet utan valde att istället lägga mig tillrätta i sängen och lyssna på "Kampen om järntronen".
 
Tack för en fantastisk kväll!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback