Day Three

 
 
En dag vid poolen.
Thai ice tea, något man borde testa när man är här. Varning: kan vara väldigt sött.
Jag läser just nu: "Den perfekta mannen" av Sheila O´flanagan, och den är över förväntan än så länge.
 
Dag tre på resan och jag vaknade med en rygg som kändes som ett öppet sår. Vaknade flera gånger under natten då lakanet var för strävt mot den känsliga huden och jag var tvungen att kliva upp och smörja in mig med Aloe Vera.
En sak som är säkert är att det inte är lätt att undvika bränd hud när man reser själv, det finns ju en punkt mitt på ryggen; mellan skulderbladen dit man inte når med solskyddsfaktor, inte heller med Aloe Vera. Det slutade därför med att jag smetade på A V på hårborstens baksida och plaskade dit det i ett desperat försök att nå.
 
Jag fick stränga order från Joakim (överdriver lite) att inte stressa ut i solen utan ta det lugnt och hålla mig i skuggan. Så jag valde därför att sitta under parasoll vid poolkanten. Jag tog t.om. mod till mig och bad en kvinna några solstolar bort att hjälpa mig smörja just den del av ryggen som jag själv inte når.
Tacksamt nog hjälpte hon mig och sa snällt att hon kunde hjälpa mig fler gånger om jag kände att jag behövde det. Efter den meningen var hon en ängel personifierad för mig.
Jag satt vid poolen hela dagen, plaskade runt och pratade väldigt länge med mina nyfunna vänner, som visade sig vara från Finland.
När solen gick ner valde jag att lomma tillbaka till rummet och försöka smörja min onda rygg igen och sedan var planen att jag skulle ge mig ut och hitta en restaurang, vilket inte är så svårt, längs med Ao Nangs gator.
När jag kommit en bra bit påväg så började det dock regna så jag valde att ta en tuktuk tillbaka till hotellet och beställa room-service, vilket visade sig vara ett bra val. Denna rätt, med bland annat räkor och bläckfisk, var otroligt smarrig, betalar gärna 170 Baht för det, vilket motsvarar runt 40 kr..
 
Ryggen börjar dock kännas bättre, så ny dag med nya möjligheter väntar.

Diana

Åå blir inge avis😋😉 sjukt nyfiken på sjögräsplättarn! De har ja missat😁 Bild på det? Å fan ja har inte tänkt på det där med smörjningen på ryggen men de är fan sant ju! Haha🙈 Tur du hittar lite hjälp😊
Blir inspirerad att ta upp yogan själv igen när du berättar om den, de är så jäkla bra både för kropp å själ ju ❤️

Svar: Jag skickar dig en snap sedan idag, köpte en ny påse så att du ska få se 😂 jag är helt såld. OCH jag har inte köpt någon bananpankaka än!? Något måste vara fel på mig 😂 Ja gör det! Yoga är helt underbart, jag kan det fortfarande inte men vad gör det 😂
Hillevi Kristina

2016-05-06 / 23:15:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback