Day Two

 
Vaknade upp med en brännande rygg och det kändes fortfarande ganska overkligt att jag faktiskt är här, Jag sov lite över 12 timmar och jäklar vad skönt det var att känna sig utvilad! De senaste dagarna, även innan resan har jag haft svårt för att koppla av och har vaknat ganska abrupt av mardrömmar. Men här har jag sovit som ett litet barn.
 
Jag hade köpt med mig flera paket med färsk frukt kvällen innan så jag hade något gott att smaska på som frukost, dessutom slank några sjögräsplattor ner. Sjögräschips/plattor är min nya last, så otroligt gott. och de säljs på de flesta Family Mart eller 7eleven.
 
Då min rygg värkte valde jag att istället för att stressa ner till stranden eller poolen så tog jag det lugnt och spanade in omgivningarna på väg ner till stranden. Det har börjat renovera flera hus längs med shoppinggatan/strandpromenaden och det ser ganska sorgset ut, men det är lågsäsong nu så jag förstår att de vill sätta fart med renoveringarna.
 
Strandpromenaden har blivit rensad från vegetationen och det är en ganska öppen vy ut mot havet nu, dessutom har en stor staty föreställande en svärdfisk (eller vad de kallas) ställts dit som turisterna flockas runt för att ta selfies eller groupies som man nu kan kalla det.
 
Jag var ganska nervös för att gå ner på stranden då det ryktades att de massageställen som finns närmast berget skulle försvinna till denna säsong, men jag blev otroligt lycklig över att de fanns kvar om än flyttade ett antal meter bort från strandkanten.
Jag blev lockad att ta en massage av de som står och delar ut flygblad, och jag väljer att säga lockad trots att jag redan visste vad jag ville.
Min plan var att ta en rygg/nackmassage och sedan be dem hjälpa mig smörja mig med spf, sagt och gjort så hade jag lyckats smörja de ställen på ryggen som jag själv tydligen inte når.
Härligt!
 
Efter det promenerade jag tillbaka en bit på strandpromenaden och tog därefter en tuktuk till hotellet då det var mitt på dagen och solen var väldigt stark.
 
Jag spenderade eftermiddagen med att plaska runt i poolen och förundras över att yogan har gjort framsteg med min kropp.Jag har tidigare inte kunnat simma normalt bröstsim då det har gjort ont i höften och det har klickat när jag har försökt ta ordentliga simtag. Det har varit som om ena sidan av höften har simmat bröstsim (benet har rört sig ut från kroppen) och den andra sidan har simmat hundsim (benet har rört sig upp och ned) men nu har det tydligen ändrats för jag kan ta ordentliga simtag utan smärta. Jag älskar yoga!
 
 
Efter poolhäng strosade jag längsmed gatan och åt på min favoritrestaurang här i Ao Nang, The Massaman. Underbar mat till billig peng, de är otroligt trevliga och jag kan inte rekommendera det mer. Svårslaget!
 
Några shoppingpåsar och fruktförpackningar fick följa med tillbaka till hotellet.. men det visar jag kanske någon annan gång och avslutade kvällen med bubbelbad och Aloe Vera.
 
 
Rambutan
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback