Dag 4

 
Idag har det åskat och regnat konstant. Vaknade klockan halv 6 av åskan och sedan har det kommit i vågor under hela dagen.
Jag funderade på att åka in till köpcentrumet Big C under dagen och än är det inte försent, men det innebär att jag kommer spendera pengar om jag känner mig själv rätt.. men som sagt, det finns fortfarande tid att åka dit om jag känner mig rastlös.
Jag känner mig helt okej med att bara sitta på hotellet och lyssna på regnet, lyssna på ljudbok och kanske kolla på en film.
Det känns helt okej om ni frågar mig.
 
Jag funderar på alternativ att göra, men känner ingen stress att göra dem då det är min semester.
Enda dagarna jag kommer vara tvungen att göra något är att sola när solen är framme, för det är inte många stunder solen tittar fram just nu.
 
 Uppdatering:
 
Jag åkte faktiskt till Big C, köpcentrumet inne i Krabi town. Det kostade mig dock 1200 baht, var det värt det? Nej..
Men jag köpte några sandaler och lite hårkurer för att inte resan skulle kännas helt onödig.
De minnen jag har av Big C från Phuket är väldigt positiva. Det var mycket större i Phuket och fler butiker. En roligare upplevelse alltså. Men nu vet jag iallafall hur det ser ut och behöver inte känna att jag gått miste om något.
 
 
Berättade jag om världens bästa massage som jag upplevde igår? Nej, jag kanske missade det?
 
 
Världens bästa massage, en ingående beskrivning av det jag upplevde var den bästa massagen jag någonsin varit med om:
 
Igår på vägen hem från middagen på The Massaman (ja, jag åt där igen) så var jag inställd på att ta en massage på Dee Dee's massage. Jag såg det på vägen till restaurangen och bestämde mig att testa en massage med kokosnötsolja hos dem efteråt.
Den idén kanske inte var den bästa, absolut inte efter en brakmiddag där jag för en gångs skull även åt efterrätt..
Så här i efterhand önskar jag att jag hade tagit massagen INNAN middagen, men det tänkte jag inte på just då.
 
Det hela började med att ryggmassage, vilket var helt fantastiskt. Hon hittade inte bara 3-4 knutar i ryggen som jag trodde att jag hade. Nej, Raiya hittade minst 12 knutar i ryggen och nacken som hon tog hand om. Redan där förstod jag att det här skulle inte bli en mesig massage, nej det här skulle bli en noggrann genomgång av min inte så felfria kropp.
 
Det känns att jag inte är en ungdom längre i ryggen, och speciellt inte efter den här säsongen. Jag har känt hur ryggen har blivit stel, hur axlarna har dragits upp mot nacken och jag har haft endel spänningshuvudvärk under de sista månaderna.
Raiya kände allt detta.
Hon tog hand om ryggen samtidigt som jag tänkte "spy inte, spy inte" då jag var så mätt och låg på magen. Sedan försökte hon räta ut min sneda höft och de knutar som jag har där. Vid det laget låg jag bara och tänkte "aj, aj, aj, aaj! Helvete vad ont! Nej inte en till. Hur hittar hon dem!?".
Jag har haft problem med höften väldigt länge, så pass att jag inte har kunnat simma "normalt" utan som jag skrev under förra resan så har jag blandat bröstsim med "hundsim". Ena benet kunde genomföra bröstsim medan det andra benet inte klarade den rörelsen utan endast hundsim.. Nu har det blivit bättre sedan jag började med yoga, men jag har fortfarande stora problem med höften. Och det kände hon.
 
Förutom höften hittade hon: min problemfot, min handled som jag får ont i och kände även att jag hade problem med magen och att det hängde ihop med min operation som jag gjorde för si sådär 18 år sedan.. VILKEN KVINNA!
Ja, Raiya på Dee Dee's visste verkligen vad hon gjorde. Jag måste dit igen. Jag kan inte släppa hur kunnig hon var.
 
Nej, det här var inte likt någon annan coconut oil massage som jag varit med om tidigare, det här var noggrannt, det här var himmelskt samtidigt som det gjorde så fruktansvärt ont.
Det var bitterljuvt kan jag lätt säga.
 
Det är ganska vanligt att man använder en foam roller för att försöka massera ut spänningar nu för tiden, och jag måste nog skaffa en sådan efter allt detta.
 
Gick jag dit dagen efter? Självklart! Men denna gång tog jag massagen INNAN middagen.

Anonym

Va skönt för dig. Njut nu

2017-05-21 / 17:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback