Dag 5

När jag såg att solen kikade fram mellan molnen idag så nästan sprang jag upp på rummet för att försöka göra mig i ordning så snabbt som möjligt.
Ja, det kanske inte tar så lång tid för vissa andra men här gäller det att komma ihåg att jag måste försöka smörja min egen rygg. Det är inte enkelt och det är ingen vacker syn när jag försöker vrida axlarna ur led för att nå just den där punkten mitt emellan skulderbladen.. som jag tydligen är för ovig för att nå.
Då jag tycker att det är så svårt så vill jag inte direkt visa upp den smidiga sidan på stranden, så därför försöker jag smörja mig innan stranden.
 
Lagom tills jag var klar så kunde jag hoppa på en av bussarna som går utanför hotellet ner på stranden tack vare en snäll tuk-tuk chaffis, 20 baht för den turen och lyckades undvika att svettas ut 1L vätska det första jag gjorde.
 
Jag ville köpa en biljett till Chicken Island, då det är min favorit, sedan diskuterade jag och en annan turist om att försöka ta oss till Hong, men det blev för dyrt för min plånbok så tillslut fick jag erkänna mig besegrad och köpte en biljett till Railay.
 
Jag tänkte först slå följe med ett par från Amerika, som tänkte utforska Railay och försöka ta sig över till andra stranden.
Vid det laget började dock svetten lacka på min panna så jag smet iväg till det där hotellet jag nästan berättade om i ett tidigare inlägg.. och lyckades få mig en solstol igen. Lycka.
 
Lyckan varade dock fram till lunch för då rullade regnmolnen in och flera besökare, inklusive jag, skuttade tillbaka till Longtail båtarna för att bege sig tillbaka till Ao Nang.
 
Försökte få några fler solstrålar på min bleka hy när jag kom tillbaka till hotellet, men det ville inte molnen.
 
På kvällen tog jag det lugnt och skippade att åka till marknaden, jag hade för en gångs skull inte lust att åka dit. Är jag sjuk?
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback