Dag 6

Poda island, nästan en privat strand om man vet vart man ska gå
Ao Nang Beach, där vi väntade på båtarna. På nedersta bilden ser ni Julie och Melissa, två härliga bönor från Amerika som jag hade turen att umgås med under dagen.
 
Även idag så skyndade jag mig ner till stranden, jag kom precis så att jag kunde ta bussen ner till stranden och biljettförsäljaren sa att det var folk som väntade på att få åka till Poda! Äntligen lite folk som vill se mer än bara Railay tänkte jag.
 
Jag trffade ett störtskönt gäng på båten! Jag har imponerat mig själv med hur öppen jag hittills har visat mig varit under den här resan. Jag har träffat härliga människor på varje tripp jag gjort och det har varit väldigt kul!
Iallafall så träffade jag de två brudarna som jag av misstag tagit kort på när vi väntade på båtarna. Julie och Melissa, två otroligt trevliga brudar som tyvärr spenderade sin sista heldag i Thailand.
Jag berättade för dem att det var bättre om man gick runt ön, till andra sidan för de flesta turistbåtarna stannar på ett ställe, så det brukar bli lite överbefolkat på ena sidan.
 
Det slutade med att jag placerade mig bredvid dem på stranden och vi spenderade en stor del av tiden på ön tillsammans.
Det var även med två killar från Peking på båten och ett par som jag tror kom från USA med på båten. Och den båtresan var nog en av de trevligaste som jag varit med om under alla turer som jag gjort till Thailand, vi samtalade glatt med varandra och vinkade hejdå när turen var klar. Det var faktiskt ganska sorgligt att säga hejdå till dem på slutet av dagen, speciellt Julie och Melissa.
 
När jag kom tillbaka till hotellet låg återigen molnen ganska tjockt över himmelen så jag hängde lite vid poolen för att sedan göra mig i ordning för middag på The Massaman.
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback