Dag 8

Frukost med den här utsikten
 
Fy satan vilken tråkig dag det här har varit, det har regnat så gott som hela dagen och blev uppehåll runt 17-tiden. Jag har hängt på hotellet hela dagen. Kunde inte direkt åka på shoppingrunda igen, då det var ganska tråkigt. Nej, istället har jag hängt på hotellet. Lyssnat på ljudbok och sedan kollat på film.
 
I början av resan kände jag en stor frustration över det dåliga vädret mestadels för att brännan inte skulle bli den samma som den kunde ha blivit. Men sedan började jag fundera på varför det är så viktigt och insåg att det beror på kommentarer jag fått efter tidigare resor "har inte du varit utomlands?" eller liknande.
Sådana frågor är så otroligt idiotiska. De skapar en hets om en djup bränna. Och den hetsen påverkar även mig.
Om någon ställer den frågan till mig när jag kommer hem har jag lust att ge en svidande kommentar tillbaka.. För när allt kommer omkring, så spelar inte brännan någon roll. Det är vad man har fått ut av resan, om man är nöjd med den och om man har haft det bra. Eller?
 
Jag gick till Dee Dee's för en massage på eftermiddagen, tyvärr var det en hemsk upplevelse och jag ville nästan gråta av smärta. Jag är inte känslig i vanliga fall, men den här massagen var inte välgörande på något sätt. Nästa gång jag går dit ska jag vänta tills det är möjligt att få Riya som massös, vill inte vara med om det där igen..
 
 
 
 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail

Hemsida:

Kommentar:

Trackback